Близо 170 000 автомобила са минали техническия преглед за три

...
Близо 170 000 автомобила са минали техническия преглед за три
Коментари Харесай

Екостикерите на Кънев са дефектни, а взе за тях 6 млн.лв.напред - slava.bg

Близо 170 000 автомобила са минали техническия обзор за три седмици от въвеждането на екостикерите. 525 не са съумели да преминат тестванията за нездравословни излъчвания у нас. Шофьори алармират, че са получили по-ниска екокатегория от плануванаъа по разпоредба. А от пунктове за прегледи отвръщат, че автоматизираната система на ДАИ дефинира неверни екокатегории. Започнали са инспекции.
С въвеждането на екостикерите, в пунктовете за прегледи са длъжни да върнат всеки автомобил, който не дава отговор на условията за екокатегорията си. Те са пет и са свързани с годината на произвеждане. Така е трябвало да стане и при Андрей.

„ Трябваше да е във второкласен. Аз влизам в нормите, най-малко това, което видях на данните при засичането. В крайна сметка, като ми залепи стикера, видях, че е първа категори. Малко се изненадах, но към този момент бях минал”, споделя той.

За случаи като този на Андрей от Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация” към този момент са назначили няколко инспекции.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР