Близо 155 млн. лв. са постъпленията в офиса на Националната

...
Близо 155 млн. лв. са постъпленията в офиса на Националната
Коментари Харесай

Постъпленията за 2020 г. в НАП офис Търговище са 155 млн.лева

Близо 155 млн. лева са постъпленията в офиса на Националната организация за приходите в град Търговище през 2020 година.

Това е с близо 18 млн. лева над плануваното и с към 15 на 100 повече от миналата година, оповестяват от приходната администрация. Въпреки пандемията и последвалата изключителна конюнктура, в която работи бизнесът, компаниите и жителите са внасяли добросъвестно налозите и осигуровките, регистрират от офиса на Национална агенция за приходите.
През 2020 година данъчните доходи възлизат общо на 69,9 млн. лева От тях 13,4 млн. лева са платени от бизнеса за корпоративни налози, а 25 млн. лева от налог върху приходите на физически лица. Постъпленията от налога върху добавената стойност са 29 млн.лв., допълват от Национална агенция за приходите.

Общият размер на приходите от осигурителни вноски е 84,9 млн. лева, като от тях 50,8 млн. лева са за държавно публично обезпечаване, 22,7 млн. лева - за здравноосигурителни вноски и 11,4 млн. лева - за в допълнение наложително пенсионно обезпечаване, се показва още в доклада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР