Близнаците кандидатстват в университети в Нидерландия и Германия С визията

...
Близнаците кандидатстват в университети в Нидерландия и Германия С визията
Коментари Харесай

Хасан и Ибрахим с визията на Агент 007 на бала

Близнаците аплайват в университети в Нидерландия и Германия

С визията на Джеймс Бонд се появиха на бала си в сряда вечерта зрелостниците Хасан и Ибрахим.

18-годишните виртуозни пианисти отпразнуваха завършването на приблизително обучение дружно със съучениците в Шумен. Изключително елегантно облечени с публични костюми и папийонки, близнаците не останаха незабелязани на тържеството. Сред присъстващите на веселбата се появиха съпоставения, че Хасан и Ибрахим поразително наподобяват на именития Агент 007.

 Даниел Крейг в ролята на Агент 007

Даниел Крейг в ролята на Агент 007

"Интересното е, че съм привикнал да виждам синовете ми в костюми и не ми направи толкоз мощно усещане. След толкоз години на концертиране и обществени изяви за мен е обикновено да са публично облечени. Заложихме на елегантни костюми с папийонки, не сме търсили нищо невиждано особено ", описа пред Денис Игнатов, татко на близнаците.

 Абитуриентите са отличени с ленти

Абитуриентите са отличени с ленти "Виртуози "

Таткото влиза в ролята на водач на зрелостниците, които не са отваряли прозорци и да се подават през тях, както част от техните връстници вършат и по този метод нарушават закона. "Помолиха ме да е безшумно и непретенциозно, тъй като те не обичат да притеглят внимание с сходни осъществявания. Дори не желаеха да се набива доста на очи, когато са измежду тълпата, само че това беше неизбежно. Разпознаваха ги, всеки искаше да се снима с тях. Споделят ми, че се е получило хубаво тържество и ще запомнят абитуриентския си бал ", сподели още пред вестника Игнатов.

На празника за завършването си близнаците са определени измежду връстниците си да завоюват купата "Виртуози " и получават почетни ленти с надпис.

 Родителите на Хасан и Ибрахим са горди с децата си

Родителите на Хасан и Ибрахим са горди с децата си

Голямата цел пред Хасан и Ибрахим сега е да бъдат признати за студенти. Клавирмайсторите аплайват за два университета - в Нидерландия и Германия.

"На 15 юни летим за Германия, а датата за изпита в Нидерлания занапред ще бъде конкретизирана. Паралелно с кандидатстването не престават и концертите, които изнасят в разнообразни обитаеми места в страната. Хубаво е, че от дребни натрупаха опит и в този момент са подготвени самоуверено да се впуснат в живота на огромните хора ", добави гордият татко на музикантите.

Младите пианисти Хасан и Ибрахим имат към този момент над 70 награди от разнообразни национални и задгранични съревнования - България, Турция, Република Македония, Австрия, Малта, Полша, Съединени американски щати и Русия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР