Близкото приятелство между Анджелина Джоли и руския олигарх Юрий Шефлер

...
Близкото приятелство между Анджелина Джоли и руския олигарх Юрий Шефлер
Коментари Харесай

Брад Пит разкри близките отношения между Анджелина Джоли и руски олигарх

Близкото другарство сред Анджелина Джоли и съветския олигарх Юрий Шефлер - мъжът, упрекнат в интрига против Брад Пит, бе разкрито от публикуван имейл, изпратен от руснака. В този имейл Шефлер кани Джоли да прекара една нощ в неговия замък в Шотландия.

В писмото 56-годишният олигарх споделя на 48-годишната актриса, че ще е добре да го посети в красивото му имение. Тази връзка се случва единствено няколко месеца, откакто актрисата продава своята половина от фамилната винарна на олигарха за сумата от 8.5 милиона $. Именно това нейно деяние провокира съществено отвращение у Брад Пит, което и до през днешния ден не е затихнало.

В края на октомври по време на следващото правосъдно съвещание по делото бяха показани разпечатки на имейла от Шефлер към Анджелина Джоли, с които юристите на Пит се пробват да потвърдят, че сред актрисата и руснака е имало мощна прочувствена връзка.

Какво гласи писмото

Въпросният имейл е изпратен на 25 май 2022 година В него се споделя, че Анджелина Джоли и шестте ѝ деца са добре пристигнали в дома на олигарха, а тя постоянно може да разчита на неговата поддръжка. Не е ясно дали Джоли се е възползвала от поканата му.

Ето какво написа в имейла: " С това писмо бих желал да ти благодаря за договорката, която сключихме. Щастлив съм макар недоволството на господин Пит и опитите му да саботира и да предотврати подписването на документите. Надявам се, че с него въпреки всичко ще станем сътрудници и дружно ще развиваме бизнеса. В случай че имаш потребност от някаква помощ, апелирам, свържи се с мен. Поканата ми за посещение в имението ми към теб и децата ти важи. Най-топли поздрави ".

Сделката и реакцията на Брад Пит

 
Анджелина Джоли продаде своята част от фамилната винарна на Шефлер през октомври 2021 година Веднага по-късно някогашният ѝ брачен партньор заведе дело против нея за нарушение на контракта и упрекна руснака в опит за заграбване на бизнеса. Руснакът на собствен ред упрекна артиста в бойкот на договорката.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР