Близките, приятелите и почитателите на Лорина Камбурова ще се простят

...
Близките, приятелите и почитателите на Лорина Камбурова ще се простят
Коментари Харесай

Изпращат Лорина Камбурова с опело във Варна на 6 юни - slava.bg

Близките, приятелите и феновете на Лорина Камбурова ще се простят с нея на 6 юни, неделя, в черквата "Свети Никола " във Варна. Опелото ще бъде там от 12:30 ч, оповестиха родственици на младата актриса.

30-годишната фаворитка на публиката си отиде ненадейно на 27 май в Москва поради белодробно заболяване. Тя отпътувала за съветската столица през декември, а през април се е надявала да участва на премиерата на кино лентата "Любов и чудовища ", който снимала там и имала основна роля.

Последните месеци Лорина прекарала напълно сама в болница в съветската столица. Накрая се разболяла и от Covid-19, като повода за гибелта й е тромб и емболия. Тя по този начин и не дочака трансплантацията, от която се е нуждаела поради белодробното си заболяване, за което са знаели малко на брой.

Георги Елисеев - годеникът на отишлата си без време Лорина написа два поредни поста във Facebook, с които изрази скъбта си: "Почивай в мир, слънчице! " и "Продължавай да блестиш по този начин, както единствено ти можеш ".

Той също като нея е от Варна, само че живее в Ню Йорк. Там Елисеев работи като финансист, а в свободното си време се изявява като диджей под псевдонима George Quest.

През 2019 година Георги и Лорина се сгодиха.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР