Близките на Златанов не изключват вероятността опасността да идва отново

...
Близките на Златанов не изключват вероятността опасността да идва отново
Коментари Харесай

Първо във Фрог: Биснесменът Илия Златанов е със заплаха за живота

Близките на Златанов не изключват вероятността заплахата да идва още веднъж от кръгове към някогашния началник на столичното разследване и сегашен юрист Петьо Петров-Пепи Еврото. Хората, от които е пристигнала заканата, са показали забележителни финанси. В изявление за Фрог неотдавна, Златанов показа, че преди време е бил причакан пред офиса му и пребит.

Както към този момент стана ясно, предприемачът, който е имал проспериращ бизнес за асансьори у нас, е бил рекетиран и изнудван да го трансферира на указано му от Еврото лице. На срещите, които Златанов е провеждал с Еврото в ресторант „ Осемте джуджета “, рекетираният мъж е виждал на крайник да отиват и управителни лица от прокуратурата. Оказа се още, че заведението от самото начало е било защитавано от полицейски патрул, а по това време вътрешен министър бе Младен Маринов – сегашен народен представител от ГЕРБ.

Рекетьорската сага, в която съгласно описа на Златанов, взе участие и някогашния притежател на „ Делта гард “ – Митко Каратиста, се оказа много заплетена. Една от първокласните коли на предприемача – джип Тойота „ Тундра “, е отишла в ръцете на дъщерята на Младен Маринов. Малко преди митингите, обаче тя го трансферира на мъж, за който се твърди, че е в близки връзки с Маринов. Случаят „ Осемте джуджета “ към този момент стартира да се разплита от ГДБОП.

С разкритията си, Илия Златанов осветли патологичната обязаност сред прокуратура, бизнес и власт.

Заплахи за живота си неотдавна получиха журналистът Атанас Чобанов и общинския консултант в СОС Борис Бонев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР