Близките на несправедливо обвинения в трафик на бежанци в –

...
Близките на несправедливо обвинения в трафик на бежанци в –
Коментари Харесай

Близките на Тодор, обвинен за трафик на мигранти в Гърция, търсят помощ от всички институции

Близките на незаслужено обвинявания в трафик на бежанци в – Тошко Тодоров, търсят по всякакъв начин помощ от институциите. Днес Стефани Тодорова, щерка на Тодор, е входирала публични молби до Генералния консул на България в Солун, до Президента, Главния прокурор, Министъра на правораздаването, Външния министър, Омбудсмана на България, Окръжна и Районна прокуратура – Пловдив и до Апелативния прокурор на Гърция, оповестява " Трафик нюз ".

В молбата си Стефани е описала целият проблем и нелепия арест на татко й. Оказва се, че сега тече и подписка в село Столетово, както и в района, в поддръжка на Тодоров.
свързани новини4854на 12.10.20212442на 11.10.2021
„ Един български жител не би трябвало да е в пандиза за действие, което не е направил. Чувстваме се пандизчии в личната си страна. Призовавам ви да окажете нужната поддръжка, тъй като в утрешния ден всеки един от нас би могъл да бъде в тази нелепа обстановка. Моля, осигурете длъжностен ред, по който да бъдат показани всички документи оневиняващи Тодоров пред гръцките власти”, се споделя в част от молбата на Стефания до институциите.

Освен писмото, тя е показала и всички доказателства за невинността на татко й.

Вчера бе извършено правосъдно съвещание в Окръжен съд, в което трябваше да се реши дали Тодоров да бъде екстрадиран от страната.

В правосъдното съвещание отбраната на Тодоров показа редица доказателства за невинността на клиента си. Адвокат Гънчо Гънчев подава контракта за покупко–продажбата на кемпера, както и служебна записка от работодателят на Тодоров, че на въпросните дати на закононарушението, той е бил на работа.

Невалидни талони са единствените доказателства против Тодор, упрекнат за трафик на в Гърция

В четвъртък Тошко Тодоров още веднъж ще застане пред съда. Магистратите ще решат дали мъжът ще остане в ареста или ще бъде освободен.

Припомняме, че Тодоров е работил като интернационален водач. През 2019 година той е притежател на кемпер, който обаче оповестил за продажба. На телефонния му номер позвънил мъж от Плевен с готовност да закупи транспортното средство. Въпросният господин дошъл със собствен „ сътрудник “ италианец. Тримата посетили нотариус, кемперът бил трансфериран и не запомнил за съществуването на транспортното средство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР