Близки на убитата в Лагера Евгения Владимирова се събраха на

...
Близки на убитата в Лагера Евгения Владимирова се събраха на
Коментари Харесай

Близки на убитата Евгения искат доживотен затвор за съпруга й и неговия баща

Близки на убитата в " Лагера " Евгения Владимирова се събраха на митинг пред Съдебната палата, като по-голямата част от хората влязоха в постройката и застанаха пред правосъдната зала, в която Софийският градски съд (СГС) гледа делото против брачна половинка й Орлин Владимиров. Той е упрекнат за убийството на Евгения Владимирова, която беше открита в куфар, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ивайло е съученик на Орлин Владимиров и сподели пред БГНЕС, че стачкува с искане за пожизнен затвор за него и татко му Пламен Владимиров. " Не желаеме да ги пуснат след 15 години и да се разхождат измежду нас ", безапелационен е той.

" Моите претенции са пожизнен затвор без право на подмяна. Той е рисков за обществото, този умопобъркан и татко му ", съобщи пред БГНЕС Седрик, който е бил сътрудник и другар на Ети.

БГНЕС напомня, че на 12 ноември 2021 година, след едномесечно търсене, тялото на Ети беше намерено в куфар в хвостохранилище край Перник. Нейният брачен партньор и обвинен за жестокото ликвидиране Орлин Владимиров разгласи, че жена му е изчезнала и даже се включи в издирването й, а неговият татко Пламен Владимиров е оказал помощ за укриването на натрупа на снаха си. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР