Близки на пострадалите от катастрофата с автобус на магистрала „Тракия”

...
Близки на пострадалите от катастрофата с автобус на магистрала „Тракия”
Коментари Харесай

МВР откри кризисен информационен телефон за катастрофата край Вакарел

Близки на потърпевшите от злополуката с рейс на автомагистрала „ Тракия” се оплакаха, че получават нищожна информация. Те се събират пред лечебните заведения с вярата да научат за положението им, само че не постоянно съумяват да схванат това, което ги интересува.
На спешните телефонни номера 02/982 51 54 и 0889 94 42 60 през цялото денонощие близки и познати на ранените ще могат получат информация за положението на всички приети в болница.
Пред bTV Хюсеин, който е другар с трима от потърпевшите в злополуката, споделя, че те са пътували от Бургас към летището в София поради екскурзия в чужбина. За случая схваща, откакто негов прочут му се обажда. Вече няколко часа той чака пред Окръжна болница, с цел да разбере в какво положение са приятелите му.
" Не мога да се свържа с тях сега. Вътре всички запитвам, споделят, че са приети в болница ", съобщи Хюсеин.
Вътрешният министър Валентин Радев разясни, че тече разследване и повода за злополуката занапред ще се прецизира. Той удостовери, че починалите са шестима. Започнала е и инспекция на компанията транспортьор " Юнион Ивкони ", в която Министерство на вътрешните работи оказва подпомагане на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР