Близки и приятели на убития Пейо Пеев се събраха пред

...
Близки и приятели на убития Пейо Пеев се събраха пред
Коментари Харесай

Близките на Пейо Пеев на протест, Велико Минков иска ДНК тест за бащинство

Близки и другари на убития Пейо Пеев се събраха пред Съдебната палата в София във вторник. Те упорстват Габриела Славова-Пеева да бъде върната в ареста, а майка ѝ Красимира Трифонова да не бъде пускана на независимост.

44-годишният мъж беше открит мъртъв на 18 януари в опожарен автомобил. Смъртта му е настъпила чрез удушаване.

На митинга е и Велико Минков, който твърди, че е татко на второто дете на Габриела.  Той насочи зов към министъра на труда и обществената политика и шефът на Агенцията за протекция на детето.

„ Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето. Веднага ще го платя, вместо да се чака дело в продължение на 3-4 години " , прикани Минков пред. 

„ Имахме бегла визия за Габриела, виждали сме я един път, до момента в който беше бременна с по-голямото дете на Пейо. Тогава някои неща ни се сториха смущаващи, само че въпреки всичко той я бе избрал и считахме, че тя е добър човек. След време това се оказа погрешно. Габриела изчезна бременна с детето и роди скрито. За Пейо започна поредност от страдания и тествания по отношение на полагането на грижи за детето. Виждаме, че това се случва и с Велико Минков ”, разяснява Соня Чакмакова, близка на убития. 

Съпругата на мъжа Габриела до момента беше под " домакински арест ", с цел да се грижи за двете си деца. Стана ясно обаче, че те са при родителите на Пейо и прокуратурата се чака да изиска и за нея " задържане под стража ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР