Близки и приятели на убития 24-годишен Митко от Цалапица отново

...
Близки и приятели на убития 24-годишен Митко от Цалапица отново
Коментари Харесай

Близки и приятели на убития Митко от Цалапица отново излязоха на протест

Близки и другари на убития 24-годишен Митко от Цалапица още веднъж стопираха придвижването в региона на Орта хан сред Пловдив и Пазарджик в символ на митинг.

Те упорстват за правдивост, отказ на наблюдаващия прокурор Димитър Костов, както и следствието да бъде поето от Националната следствена работа, оповестява Българска национална телевизия.

" Утре стават 4 месеца, откогато погребах сина си. Във вторник детето ми трябваше да стане на 25 години. Не знам дали не е заровен жив от Ангел Бизюрев. Защо неговите помагачи - братята близнаци, към момента са с обвиняване за укривателство, а не за съучастничество в ликвидиране?! Защо килърът още не е хванат?! Днес е Митко, а на следващия ден кой?! ”, сподели майката на убития юноша.

В митинга вземат участие и близки на убити при пътни произшествия деца от цялата страна. В шествието са и роднините на блъснатата и убита от служител на реда Моника от Братаница и дребния Людмил, прегазен до момента в който дядо му и баба му купували детско камионче в София.

Почернените фамилии също се оплакаха от тромави правосъдни и следствени процедури и неналичието на правдивост.

Протестът стартира с едноминутно безмълвие в символ на респект към всички жертви. Следващата неделя недоволните ще блокират автомагистрала Тракия в региона на Пазарджик.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР