Блиц Репортер на ШОУ се срещна в Пловдив с небезизвестния Димитър

...
Блиц
Репортер на ШОУ се срещна в Пловдив с небезизвестния Димитър
Коментари Харесай

Митьо Пищова в Пловдив, за да се види с Личкана, пак ръси култови лафове

Блиц Репортер на ШОУ се срещна в Пловдив с небезизвестния Димитър Маринов-Митьо Пищова. Дошъл в града под тепетата от родното си Велико Търново, с цел да се срещне с другари. Един от тях - емблематична фигура - мощният човек на ъндърграунда в предишното в Пловдив - Ангел Личканов-Личкана. За живота си, за продължаващия вкус към дамите, за работата си и за политиката, приказва пред репортера Митьо Пищова.

- Намираме ви в компанията на на Ангел Личканов, за какво сте с него?

- Ние сме другари още от Тодор Живковото време. Тогава дружно работихме за социалистическия труд. Това се показваше в следното - някои да станат по-богати, някои по-бедни. 

- А вие забогатяхте ли?

- Аз не съм доста богат, но имам пари за семки, за яхта, за нова кола и за 32 манекенки да ги подкрепям. 

- Още ли продължава вашият възторг да огранизирате празненства, състезания, секс оргии?

- Правя от Мис Цици до Мис Плеймет, Мис България Зима, което ще се организира в Банско на 2 март, в този момент на 23 февруари има конкурс за фотомодел в Банско, където има ски.

- Сега сте се насочил към зимните курорти?

- Да, насочих се към зимните курорти, тъй като дамите обичат да се лъзгат къде по пари, къде по ски, къде по снега, абе на всички места.

- Имате ли си другарка?

- Имам 20. 10 любовници законни и 10 дето дремя с тях скрито, щото би трябвало да ме почитат. Аз нямам доста дами, имам единствено 3548 до нощес. Записал съм ги в бележник, мога да ви го дам, в случай че не ми вярвате.

- Како друго вършиме, когато не спите с мадами и не организирате състезания?

- Аз цялостен живот държа заведения за хранене, хотели във Велико Търново и на Слънчев бряг. А пък състезанията са ми пристрастеност. Истината е, че съм в Пловдив, с цел да се срещна с Личкана, дава 5 хиляди лв.. Той е спонсор на състезанието Мис Зима в Банско и ръководител на журито. Дойдох персонално да поканя Личкана и да му дам фактурите и всичко, което би трябвало, да се доклада. 

- От къде намирате финансиране за останалите състезания?

- Много дълго живях и доста другари имам. Те ми оказват помощ. Правя доста състезания. Аз държа всичките права в България. Собственик съм на организация " Мис България “ и на и " Вип Моделс България “. Тази организация държи всичките права в държавата-Мис Модел, Фотомодел и всичките състезания, които вие сте чувала, плюс еротичните. Тях ги върша малко по-голи, няма облекла, нали ги виждате в плеймет списанията. 

- Има ли интерес към тези еротични състезания?

- Няма доста интерес. Има ползи след това за първата. Тя нормално е най-хубавата и най-палавата. 

- Дават ли се още пари под масата, с цел да завоюва несъмнено момиче?

- Не ми трябват пари и не взимам. На мен ми трябват пет хиляди лв., с цел да направя избран конкурс, като събера пет хиляди лв. и спирам да диря. На мен пари не ми би трябвало, на мен ми би трябвало живот. 

- Хубав ли е животът ви към сегашния миг?

- Моят живот е  хубав, но преди беше по-хубав. Имах по 10 любовници, в този момент имам по една-две. Иначе това джакузита-макузита, изобщо не съм спирал. 

- Сега по какъв начин сте здравословно, оправихте ли проблемите си?

- Оправих се, да, бях в болничното заведение за язвата, но и тя се оправи. Вече съм добре, започвам да работя по състезанието, с цел да мине всичко идеално. Добре съм, карам колата, пътувам непрекъснато. 

- Все още ли имате апетити към политиката?

- Аз съм лидер на Търновски окръг за евроизборите от моята партия - Българско национално обединяване. В листата за в този момент има 4 души, само че ще вляза единствено аз.

- Кой ще финансира акцията ви?

- Аз и някои хора. Ще се раздават на стомах кебапчета, вино, бири. Това е мой патент, знаете. Аз се явявам на избори от 1991 година, не съм прескачал. И по-късно, в случай че не вляза за европейските, ще се явя на локалните за кмет на Търново през октомври. Аз за кмет на Търново в никакъв случай не съм прескачал, ще се явя за седми път.

- Как оценявате сегашните политици в България?

- Как, по какъв начин, всички са пеликани и джендъри.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР