Блиц Народният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цветан Николов,

...
Блиц
Народният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цветан Николов,
Коментари Харесай

Народният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цецо Тотото след ПТП-то

Блиц Народният спектакъл и Спортният тотализатор отсрочват уволнението на Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото, до момента в който не бъде изписан от болничното заведение.  

" Първо да се възвърне, след това ще забележим, той би трябвало да служи за образец с държанието си ", разяснява пред " Телеграф " шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин. Колеги на актьора пък изригнаха във " Facebook " против постъпката му и желаеха той да бъде уволнен, защото уронвал престижа на Народния спектакъл с пиянските си изцепки.  

33-годишният актьор катастрофира мъртво пийнал – с 2,87 промила алкохол в кръвта, преди към 10 дни на моста " Чавдар " в столицата, отсичайки с джипа си един от стълбовете. При идването на Спешна помощ се държал нападателно, непрекъснато повтарял, че е зам.-шеф на Народния спектакъл, питал ги знаят ли кой е и отправял закани към медицинския екип.  

" Животът на индивида е по-голям. Нека се възвърне, пък след това ще забележим. Не одобрявам сходно държание. Предупредил съм всички сътрудници, че не търпя това. Ще измислим дали ще го уволним, откакто го изпишат ", отсече Мариус Донкин.  

" Към този миг най-важното е Цецо да се възвърне. Надяваме се всичко да мине сполучливо, защото човешкият живот и здраве са най-важни. Това е единственият коментар към този момент ", означиха от спортния тотализатор на въпрос ще уволнят ли Николов за пиянската му изцепка, при която по знамение няма други потърпевши с изключение на него.

Според проверяващи единствената причина, заради която не е имало други ранени, е фактът, че Тотото се нацепил в стълбовете на моста в 4:15 часа на разсъмване, когато не е имало никакво придвижване.  

" Срещу Николов е формирано досъдебно произвддство по член 343, т.б. от Наказателния кодекс. В него е планувано, че който кара с над 1,5 промила алкохол в кръвта, го грози затвор от 1 до 3 години, санкция сред 200 и 1000 лв., както и му се лишава книжката, обясниха от Министерство на вътрешните работи.  

Лекари разясняват, че положението на Николов се усъвършенства и следва скоро да го изпишат.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР