БЛИЦ вече накратко информира как френският президент Емануел Макрон във

...
БЛИЦ вече накратко информира как френският президент Емануел Макрон във
Коментари Харесай

Sun: Макрон се спусна от вертолет на атомната подводница в стил Путин

БЛИЦ към този момент в резюме осведоми по какъв начин френският президент Емануел Макрон във вторник бе спуснат с въже от вертолет на борда на атомната подводница Le Terrible край северозападните френски крайбрежията – полуостров Бретан. Днес предлагаме детайлности от английския таблоид The Sun. До мястото на спускането вертолетът минал 300 км. Френският президент се спуснал ефектно на подводницата от вертолета с лебедката за товари в „ жанр Путин”, написа изданието. Макрон към този момент е единствено негов имитатор със поръчка обаче да му стане съперник.

Както припомня създателят на обявата, Владимир Путин е прочут със фотосите си, на които е изобразен да се занимава със спорт и бойни изкуства или да язди кон.

Макрон прекарал 4 часа на подводницата, която се потопила на дълбочина 70 м и даже взел присъединяване в симулацията за пускане на ракета. В стила и на холивудските филми френският президент гледал през перископ и разговарял с екипажа по интеркома.

Посещението на подводницата станало част от визитата в залива Ил Лонг, където е ситуирана базата за подводници на Франция. Макрон се срещнал със състава, отговарящ за съхраняването и обслужването на нуклеарните бойни глави.

След Брекзит Франция остана единствената страна в Евросъюза, притежаващ нуклеарен капацитет, припомня изданието.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР