Блейк Лайвли се завърна на червения килим в зашеметяваща рокля

...
Блейк Лайвли се завърна на червения килим в зашеметяваща рокля
Коментари Харесай

Блейк Лайвли се завърна с гръм и блясък в рокля на Versace

Блейк Лайвли се завърна на аления килим в зашеметяваща рокля на Versace. С това тя още веднъж показва визия, която стопира дъха и ни кара да си мислим, че не е от този свят.

След раждането на третото си дете актрисата рядко застава под светлините на прожекторите. Миналия август Блейк се появи на аления килим в рокля на Prabal Gurung и още веднъж прикова всички погледи със смелата си визия.

Сега роклята в цветовете на дъгата впечатли всички на премиерата на последния филм на брачна половинка ѝ Райън Рейнолдс - "The Adam Project ". С тоалета си Блейк отдаде респект към научнофантастичния филм. Моделът на Versace припомня на цветовете на галактическите мъглявини, а препратките към космоса са засилени и от силуета на самата рокля, плисирана като хитон на гръцка богиня, пишат от.

От списанието прибавят, че в случай че в миналото актрисата отиде в космоса, те няма да се изненадат, в случай че тя опакова тоалети на Versace в багажа си. Засега обаче всички се радват, че Блейк е тук и ни учи на едно или две неща за модата и божествените тоалети.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР