Благой Иванов-Багата ще посещава няколко дни специализирания институт на UFC

...
Благой Иванов-Багата ще посещава няколко дни специализирания институт на UFC
Коментари Харесай

Багата в института на UFC заради десния крак, иска да се възстанови бързо

Благой Иванов-Багата ще посещава няколко дни профилирания институт на UFC в Лас Вегас. Българската звезда в ММА се завърна там, откакто победи австралиеца Тай Туиваса на галавечер в Чикаго.

В института на най-престижната верига в смесените бойни изкуства има най-хубавите условия за терапия и регенерация след тежките борби в осмоъгълника.
 Целта на Багата е да се възвърне допустимо най-бързо след дуела с Туиваса.

Австралиецът, прочут с прозвището Бам Бам, риташе непрекъснато българския войник в десния крайник и той е много посинен.

Въпросният способ бе единственото оръжие, с което Туиваса се опитваше да разклати Иванов, само че не сполучи.  Багата реализира втора победа в UFC @@@
Багата желае да в профил бързо казуса, с цел да може да се върне към естествени тренировки.

След успеха в Чикаго, очевидец на която стана солидна българска агитка, някогашният международен първенец в самбото разгласи, че най-вероятно до края на годината му следва още един мач.

Във въпросния институт експерти се грижат изцяло за здравето и положителната форма на бойците от веригата UFC. Нейната централа също се намира в Лас Вегас, където Багата живее и тренира.
 За българина успеха бе 18-а на ММА кръга. Той има и 2 загуби. Багата се цели във влизане в топ 5 на тежката категория на UFC.

24chasa.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР