Благой Георгиев отпразнува незабравим рожден ден в един от елитните

...
Благой Георгиев отпразнува незабравим рожден ден в един от елитните
Коментари Харесай

Вижте СНИМКИ от тайния рожден ден на Благо Джизъса

Благой Георгиев отпразнува паметен рожден ден в един от елитните попфолк клубове в Студентски град.

Благо се бе барнал в безценен и грациозен наследник костюм, а половинката му Златка Райкова в черна рокля. Двамата не се отделиха един от различен и демонстрираха, че около присъединяване си в „ Биг Брадър “ връзките им са станали още по-сериозни.

От клуба се бяха постарали Благо да се усеща като Крал. Още с влизането си футболната звезда бе изненадан с огрома бутилка шампанско, а на етикета неговият лик. Цяла вечер валяха поздрави за рожденика, на трите големи плазми се въртяха негови фотоси, а кулминационната точка пристигна с поднасянето на тортата. Тя бе със фотография на влюбените и очевидно се зарадваха на изненадата, написа Блиц.

Златка пък не пропусна своя късмет да поздрави обичания си мъж с „ Феноменален “ на Галена. Оказа се, че това е химна на тяхната обич и избухнаха мощно. По-рано денем красивата русокоска насочи прочувствено благопожелание към обичания си в персоналната си страница във " Facebook ". Там тя написа: " Честит рожден ден, живот мой, обич моя, всичко мое! Искам единствено да си жив и здрав, благополучен с мен,за да сбъднем всичките си фантазии дружно. С тебе пребивавам втори живот Ти си повече даже от това, което съм мечтаела. Винаги ще съм до теб и ще те обичам безусловно. Благодаря ти, че те има и си моята по-добра половина ".

Партито продължи до ранни зори с доста смях, танци и обичаното на Благо наргиле, което не пусна от ръката си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР