Благой Георгиев, който ще стане татко на четвъртото си дете

...
Благой Георгиев, който ще стане татко на четвъртото си дете
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Спирам с децата

Благой Георгиев, който ще стане баща на четвъртото си дете през септември, разгласи, че стопира с правенето на наследници. Попитан от „ 24 часа” дали двамата с годеницата му Златка възнамеряват още деца, дава отговор шеговито: “Засега стига с децата, няма да ги докарам до 11, до футболен отбор”. С бебето, с което Златка ще го подари, синовете на Георгиев ще станат трима - от връзката с Христина Витанова има Давид, а Елай е от брака му с Есмер Омерова. Ексфутболистът има и щерка от Витанова - Йоанна.



С Райкова към този момент обмислят имена на новото попълнение в фамилията, само че желаят да запазят избора си в загадка. Двамата влюбени не възнамеряват женитба. “Няма да се женим в този момент, дано първо се роди бебето”, споделя Георгиев. „ Слава на Бога, Златка се усеща добре, към този момент всичко е наред с бременността ѝ”, споделя още Благой Георгиев. Миналата седмица Златка и Благой разгласиха в профилите си в инстаграм стихотворение, в което се съобщаваше, че са новодомци в жилище край София, а под поетичния роман за новостите в живота им имаше и фотография на двамата в затворен комплекс.

“Участвахме в реклама, не сме писали стихотворения, не сме се местили”, съобщи Георгиев. Той и бременната му половинка са неразделни даже в работата си и постоянно се снимат дружно за реклами. И за наслаждение от местата, които посещават. Наскоро бяха на отмора в Гърция, откъдето разгласиха и първите бременни фотоси на Райкова. “Ние непрекъснато сме някъде, не се задържаме в София”, споделя Георгиев и изяснява, че нямат съответни проекти за лятото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР