Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата новина съобщи

...
Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата новина съобщи
Коментари Харесай

Полина призна: С Благой вече не сме заедно

Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата вест заяви последната брачна половинка на Джизъса в формалния си профил в Инстаграм. Красавицата дава отговор на въпроси на консуматори в обществената мрежа, където показа пикантерии от персоналния си живот.

Преди дни стана ясно, че Поли е свалила брачната си халка. На последните си фотоси тя е без нея и даже не отхвърля, че я няма. На въпрос: Благо към момента носи халката си, той знае ли за желанията ти? Тя дава отговор: Знае, да. Не знам за какво я носи. Припомняме, че до момента в който брачния му живот се разпада, Джизъса се бори за оцеляване в рисково риалити из джунглите на Доминикана. Жена му резервира в загадка по какъв метод го е уведомила за решението, откакто той не е в България.

 Полина призна: С Благой към този момент не сме дружно (СНИМКИ) - 2

Потребители питат брачната половинка на Благой за какво е решила да постави завършек на връзката им, а тя дава отговор, че отношението е най-важно.  " Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от нелепост ", споделя Поли, допълвайки, че 12 месеца са ѝ били задоволителни, с цел да пристъпи към тази стъпка. Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я поддържа. Не пропусна да означи, че ще ѝ липсват отрочетата на Джизъса.

 Полина призна: С Благой към този момент не сме дружно (СНИМКИ) - 3

Полина споделя, че с Георгиев не са в неприятни връзки и няма неприятни усеща, написа " Телеграф ".  " Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разграничени ". Но е безапелационна, че няма по какъв начин да поддържат връзка: Нямаме какво да разделяме, и нямаме какво да ни събира.

На въпрос дали е намесен трети човек в раздялата им, тя декларира: Не. Но не излиза наяве дали отговорът ѝ е истина, тъй като на друго запитване за нов човек в живота ѝ, Поли дава отговор уклончиво: Щастието обича тишината.

 Полина призна: С Благой към този момент не сме дружно (СНИМКИ) - 4

Брюнетката не разкри каква е повода за края на връзката ѝ. Но сподели, че отстранява и татуировката, която си направи за него. Две сърца, в средата на които написа " Благой ".

 Полина призна: С Благой към този момент не сме дружно (СНИМКИ) - 5
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР