Благой Георгиев и новата му съпруга Полина ще посрещнат първата

...
Благой Георгиев и новата му съпруга Полина ще посрещнат първата
Коментари Харесай

Dior и Versace под елхата: Джизъса и Полина се фукат с разточителни подаръци за богаташи

Благой Георгиев и новата му брачна половинка Полина ще посрещнат първата си Коледа като двойка. Това значи, че ще има доста уют, романтика, обич и премиум дарове.

Джизъса и Полина са се постарали с изненадите под елхата, а това стана ясно от стори, което Полина качи в Instagram. Вижда се, че под коледното дръвче смирението не е полезност в фамилията на Георгиев. Там царува показността и фукането, само че няма нищо, въпреки всичко Джизъса е звезда.

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Лъвове, през 2023 година ще сключите брак! Но дали ще е сполучлив? ♌

 Instagram

Dior, Versace, Chloe, Louis Vuitton и други влиятелни и скъпи марки, които не са по джоба на всеки. Това обаче на важи за Джизъса, за който се приказва, че имал съществени спестявания. Полинка пък също произхождала от богато семейство, което пособие на младото семейство. 

Благо неотдавна показа, че е в строги пости, само че смирението не важи за показността на материали качества, пишат злобари. Кои са те обаче да съдят!? Всички се чудят нещо друго, а то не е обвързвано със наличието на пакетите. 

Бревенна ли е Полина? Ще става ли Джизъса татко за пети път? Въпроси, чийто отговор към момента не е безапелационен, само че най-вероятно ще чуем щастливата вест през 2023 година.

Виж още: Сватба! Елица и Алекса от " Игри на волята " се сгодиха в новия им софийски дом

 

 

 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР