Благой Георгиев е непоправим плейбой. Гелосаният мачо все още не

...
Благой Георгиев е непоправим плейбой. Гелосаният мачо все още не
Коментари Харесай

Благой Георгиев си намери нова жена в „Сървайвър”

Благой Георгиев е безвъзвратен плейбой. Гелосаният мачо към момента не е публично разведен, само че към този момент има нова жена до себе си, разбра „ Уикенд ”. Новото му завладяване е Мария Обрейкова, която взе участие в „ Сървайвър “. На ваучър по случай Гергьовден баджанакът на Благо Жоро събра част от участниците в предаването, а от фотосите ясно се вижда, че 21-годишната русокоска е компактно залепена за Джизъса. Източници на „ Уикенд ” разкриха, че двамата са непрестанно дружно.
Мария е на 21 години и влезе в предаването като инфлуенсър, тъй че любовта с Благо й е добре пристигнала. Доскорошната половинка на Джизъса Поли стана доста известна около връзката си с него, в този момент това следва и за Мария. Блондинката се провали гръмовно в играта, като не употребява идола си за избавление, вярвайки на обединението, че няма да я номинира, само че това не се случи и тя попадна при Благо на Острова на отшелника. Двамата не престават да са дружно, тъй като Павел напусна играта, която несъмнено, е снимана преди съвсем месец. Междувременно Полина Спасова към момента е законна брачна половинка на Джизъса, въпреки двамата да са в развой на бракоразвод. Делото им е ориентирано за след месец, само че и двамата към този момент са подписали документите за разтрогването на брака си.

Младата младоженка махна халката още до момента в който възлюбеният й беше в „ Сървайвър ”, а преди Великден изтри и всички фотоси с многодетния баща от обществените мрежи. Благо отстрани фотосите с последната си жена след излизането си от шоуто, а също така смъкна брачната си халка. Той не си губи времето и към този момент си има половинка, а нищо чудно даже да живее при Мария. Законната му брачна половинка Полина призна пред наш кореспондент, че също знае за заместничката си.

„ Как преживяваш, че Благой има нова жена до себе си? ” – попита почитател в Инстаграм хотелиерската наследница, която отвърна малко – „ Животът продължава ”. Спасова удостовери информацията на „ Уикенд ”, че Благой няма лично жилище в София и би трябвало да си наеме квартира или да го приюти новата му обичана. Някои допускаха, че Джизъса спи с Татяна и двамата са възобновили половата си връзка от преди години. Други мислеха, че ексфутболистът е забил актрисата Снежана Макавеева. Трети бяха на мнение, че някогашният на Златка Райкова е имал извънбрачна случка още преди „ Сървайвър ” и в този момент просто се е пренесъл при новата си тръпка, само че никой не допусна, че Благой люби Мария Обрейкова, кяото е тъкмо 20 години по-млада от 41-годишния някогашен футболист.

Непоправимият плейбой е във очевидно положително въодушевление. Той не стопира да разгласява селфита, отиде на коафьор, козметик, попълни бръчките с ботокс и филъри, с цел да е в отличен тип за новата си половинка. Феновете, които познават усета на Благо за дами, бяха сигурни, че и новата му половинка е някоя млада младоженка, която е към момента зелена, с цел да може да му се върже на приказките за обич и благополучен живот.

„ Не се разбирахме още отпреди да замине за „ Сървайвър “, в никакъв случай не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз - друго. Просто сме доста разнообразни и нещата не се получиха. Когато останах сама, към този момент ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна визия, че желая бракоразвод “, призна дамата на Джизъса. Явно двойката е имала проблеми още от началото на брака си, както „ Уикенд “ на няколко пъти писа, само че и двамата отричаха за неразбирателствата. Така, както Благо отхвърляше, че е разграничен със Златка Райкова преди година и половина, само че всичко се оказа истина.

Приятелите на Благой Геориев се чудят дали той ще прояви предвидливост и ще влага парите, които завоюва от шоуто – 450 000 лв., в лично жилище, или ще ги пръсне за удоволствия, а бъдещата му жена да му мисли с дома, където ще живеят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР