Благой Димитров направи шокиращо признание, че след като отказал футбола,

...
Благой Димитров направи шокиращо признание, че след като отказал футбола,
Коментари Харесай

Благой Георгиев удари 100 кила

Благой Димитров направи шокиращо самопризнание, че откакто отказал футбола, се занемарил физически и е блъснал 100 кила. Затова с днешна дата спортистът тренира интензивно два пъти на ден, а също така снима на българското Черноморие. В предаването „ На кафе “ той отхвърли да посочи в кой филм ще можем да го гледаме след известно време, само че явно е, че става дума за „ Ускорение “-крими сериал с присъединяване на част от звездите на „ Под прикритие “.



Димитров призна още, че футболът му липсва, по тази причина не е изгубил вяра да играе професионално и в бъдеще. Той бе безапелационен, че ненавижда прякора си Джизъса, който измислили сценаристите в „ Шоуто на Слави “. „ Не бива да се загатва на вятъра името Господне “, аргументира се спортистът.
Той още веднъж натърти, че най-важното в живота му са трите деца, които се старее да вижда колкот се може по постоянно. Футболистът даде да с разбере, че някогашната му брачна половинка Есмер към момента не е преодоляла шока от раздялата, само че не му основава проблеми да вижда сина си, който живее в Москва.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР