Благовеста Бонбонова преследва мъжа, когото си набележи, докрай! Единствената, която се

...
Благовеста Бонбонова преследва мъжа, когото си набележи, докрай!
Единствената, която се
Коментари Харесай

Това с Виктор нищо не е! Благовеста от „Ергенът“ е истинска пума, остава без гащи при всеки флирт

Благовеста Бонбонова преследва мъжа, който си набележи, до дъно!
Единствената, която се влюби във Виктор от всички участнички в „Ергенът“, е Благовеста Бонбонова. 32-годишната плеймейтка се опита да „приклещи“ фитнес инструктора, само че не съумя.



Блага опитва какво ли не. Свали си гащите пред него и му ги подари. На срещата им го награби като невидяла. После пък му разправяше какъв брой е полова, тъй като той самият показа, че доста държи на секса в една връзка.

В последна сметка Виктор не си падна изключително по Благовеста, макар цялото гонене от нейна страна. Ето за какво през днешния ден тя е без гадже.

Това разкри самата Блага в „Преди обед“ по БТВ. В момента тя няма мъж до себе си, само че призна, че когато си хареса някого, го преследва до дъно.

Плеймейтката се оказва същинска дива котка в това отношение. Преследва мъжете до дупка, единствено и единствено да й извърнат внимание. Основното й оръжие за тази цел е сексът.

Блага показа в „Ергенът“, че е „ходещ секс“. Иска да го прави на всички места и когато и да е.

Както е известно, тя имаше 8-годишна връзка с футболиста Пламен Димов. Всичко сред тях е почнало точно със секс и след това са заживели дружно, а най-вероятно известно време ямболийката го е преследвала, с цел да й обърне по-специално внимание.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР