Благовеста Бонбонова отново се опитва да се сближи с Александра

...
Благовеста Бонбонова отново се опитва да се сближи с Александра
Коментари Харесай

Блага: Истинската победителка е Александра!

Благовеста Бонбонова още веднъж се пробва да се сближи с Александра Гърдева!
Плеймейтката Благовеста, която стана известна със сълзите си в „Ергенът“, още веднъж се извъртя и пробва да застане на отсрещната страна. След като съобщи Александра Гърдева в предаването и се сближи с нейните врагове, в този момент желае да направи нов внезапен завой.

Виждайки огромния хейт против нея, само че основно против Виктория Капитонова, Блага се отхвърли от рускинята и през вчерашния ден написа, че стиска палци за победа на Дениз Хайрула.

По-интересното обаче е, че Блага се застъпи за Алекс. В обявата си тя похвали психоложката за върнатата роза и дефинира постъпката й за почтена.



Благовеста написа още, че същинската победителка е тази, с която Виктор ще е след предаването. В момента това е Александра, тъй че излиза наяве, че очевидно за Блага точно Алекс е същинският първенец, тъй като в последна сметка Виктор падна в обятията й в действителния живот, а освен на екран.

Плеймейтката се отхвърли от притятелството си с хипнотерапевтката, макар че единствено Алекс я отбрани за свалените гащи.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР