Благотворителна изложба в помощ на деца с множествени уврежданияБлаготворителна изложба-търг

...
Благотворителна изложба в помощ на деца с множествени уврежданияБлаготворителна изложба-търг
Коментари Харесай

Благотворителна изложба в помощ на деца с множествени увреждания
Благотворителна галерия в помощ на деца с множествени увреждания
Благотворителна изложба-търг с детски рисунки се организира в столичната изложба „ И аз мога “ (I can too). Инициативата се организира към този момент 12 години и подкрепя деца със специфични потребности. Едноименната фондация подкрепя три центъра в страната, които споделят какви са най-наболелите потребности, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Картините в актуалната галерия фондация „ И аз мога “ е събирала през последните 12години. Картините отразяват светоусещането на децата по разнообразни тематики. Малките художници са на възраст сред 5 и 12 години “, описа Десислава Енева от фондацията.

Мисията на фондацията е целогодишно да приказва за проблемите на децата с множествени увреждания. Актуалната галерия е за събиране на средства за потребностите на столичния център „ Надежда “. Целта е обезпечаване на профилиран автомобил и мобилни терапевти, които да обезпечат на децата рехабилитация и удобно превозване до центъра.

„ През цялата година насочваме донори и доброволци да оказват помощ “, описа Десислава Енева. Изложбата може да се види в галерията на ул. „ Денкоглу “ 24 до 5 август. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР