Благотворителна фотоизложба Четири сезона събра много гости в изисканото артпространство

...
Благотворителна фотоизложба Четири сезона събра много гости в изисканото артпространство
Коментари Харесай

Изложба с артфотографии на миски в помощ на даровити малчугани

 28535255_1490488984397140_213151785_n Благотворителна фотоизложба „ Четири сезона ” събра доста посетители в изисканото артпространство на Морско казино във Варна макар неприятното време и зимата. Почитателите на женската хубост оцениха и откупиха фотографии на най-титулованите топ модели на морската столица. Събраните средства отиват в поддръжка на даровити деца в учебно заведение за деца с нарушено зрение „ Проф.д-р Иван Шишванов ” в кв. „ Аспарухово ”. За камерата на създателя Иван Тонов са театралничили носителката на купата Мис България Габриела Кирова, на Мис Варна-Моника Драгнева, Марина Димитрова, първата подгласничка в Miss Freedom of the World Михаела Йорданова и други Гримьор и стилист на фотосесиите е Евелина Дойчинова. Миските направиха и красиво дефиле пред галерията и демонстрираха персонална поддръжка за малгуганите от учебното заведение за деца с нарушено зрение. Тематично обвързвано с изложбата звучаха „ Четирите годишни времена„ на Вивалди.

За гостите дванадесетокласничката от „ Проф.д-р Иван Шишманов ” Иванка Недялкова извърши по-късно националната ария „ Рипни, Калинке ” в акомпанимент на Жечко Тенев-гайда и Любомир Лазаров-кавал. Момичето е притежател на втора премия от Националния фолклорен конкурс „ Диньо Маринов-2014 ”. Тази година надарената Ваня е стипендиант на фондация „ Петко Стайнов ”. Освен с откупуване на артфотосите за гостите имаше опция да оказват помощ със средства и в дарителска кутия. Експертен център за френска козметика разгласи, че подарява 5 % от месечния си оборот за учебното заведение.

По време на вечерта беше отпразнувана и третата годишнина на рубриката на БНТ2 „ На световна вълна ” с създател варненския хроникьор Емилиян Ялъмов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР