Благотворителна фондация Слово възобновява неделните публични четения на беседи от

...
Благотворителна фондация Слово възобновява неделните публични четения на беседи от
Коментари Харесай

Публични четения на беседи от Дънов стартират отново във Варна

Благотворителна фондация " Слово " възобновява неделните обществени четения на беседи от Петър Дънов. Четенията стартираха като план преди две години и след къса креативна пауза стартират още веднъж тази есен. 

Целта на мероприятията е словото на великия българин, определен за нравствен преподавател на милиони по целия свят, да доближи до всеобщия слушател, с цел да не остава затворено единствено в границите на записаната организация " Общество Бяло приятелство - България " и нейните подразделения по градове. 

Импулсът за неделните обществени четения потегли от Варненската благотворителна фондация " Слово ", известна още с психосоциалната си поддръжка към онкоболни и техните близки. Така през последните две години неделното слово звучи вече в няколко града на страната, а всеки жител или посетител на съответния град има опция да се допре до дълбоката християнска мъдрост и музиката на Дънов, прочут с духовното си име Беинса Дуно. 

Същата фондация провежда неотдавна във Варна Пета национална научна конференция " Петър Дънов, Учителя, в културното пространство на България ", където отчети за великия българин за поредна година прочетоха учени, медици и общественици. 

Стартът на новия сезон четения на беседи във Варна е тази неделя - 6 октомври 2019г. от 13.00 ч. в огромния Арт салон на Радио Варна, където ще прозвучи беседата " Сродните души " и публиката ще се наслаждения на изящните акомпанименти на песни от Учителя! 

Беседата е определена като продължение на неотдавна извършената конференция за Учителя, където един от отчетите провокира всеобщо раздвижване по отношение на огромната житейска тематика за партньорството сред хората - любовта в сродството на душите и по какъв начин се реализира тя в днешния забързан свят.  

На място ще може да се закупи с благотворителна цел особено издание с четената сказка, както и книжки от други обществени четения на неделни беседи. 

Музикантите, които ще поднесат характерната духовна музика са: 
На рояла: Иво Бонев
Участват: Виолета Николаева - сопран, Дамян Щерев - баритон, Милена Захариева - мецосопран, Петър Петров - бас.
Входът е свободен!
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

--> --> --> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР