Благотворителен Open Stage!"Отправяме покана към всякакви артисти, комедианти, музиканти, танцьори

...
Благотворителен Open Stage!"Отправяме покана към всякакви артисти, комедианти, музиканти, танцьори
Коментари Харесай

Отворена сцена за всякакви артисти в Дом Канети в Русе

Благотворителен Open Stage!

"Отправяме покана към всевъзможни актьори, комедианти, музиканти, танцьори и най-различни реализатори ", оповестяват уредниците "Ротаракт Русе ".

Приветстваме всевъзможни изяви, самостоятелни и групови, като спечелилите ще бъдат определени от публиката.

Отворената сцена ще се състои на 15 юли в ДомКанети, ул. „ Славянска “ 12 в Русе.

„ Стартираме в 20:00 часа, само че сме решени да опровержим тезата, че в Русе няма нощен живот. А за същността на събитието ще обобщим по този начин: всичко е разрешено! Отправяме покана към всевъзможни актьори, комедианти, музиканти, Дуети, триа, квартети, група от танцьори и най-различни реализатори. Да се включат могат и художници в част от благотворителната ни галерия редом на събитието.

Приветстваме всевъзможни, самостоятелни и групови изяви, като искащи могат да се запишат на телефон: 0888 756 700, е-mail: или да се свържат с нас посредством фейсбук страницата ни – Rotaract Club Ruse. В нея ще откриете и правилник за присъединяване в събитието “, споделят уредниците.

Именно в духа на характерността „ Ротаракт Русе “ провежда за първи път в Русе предходната година формата на „ Отворената сцена “, която има за цел да даде изява на допустимо най-вече и най-различни създатели. Още от самото си начало „ Open stage” беше неповторимо събитие по собствен си метод. Освен че съставлява една нова страница в културния живот на Русе, младите ротарианци съумяха да провеждат този формат предходната година по време на Covid-пандемията, което беше цяло предизвикателство. И събраха 1000 лв. в поддръжка на интернационалният музикален конкурс „ Франц Шуберт “, който две години подред се затрудняваше с реализацията си.

„ Надяваме се да продължаваме чудесата и този път желаеме да се обединим към огромната ни идея за закупуване на устройство за управление на телесната температура за Педиатрията в „ УМБАЛ “ Канев. За това благодарим особено и на нашите спонсори: туристическа организация „ Александър Травъл “ и други, които пожелаха да останат анонимни. А всеки, искащ да се включи в идеята ни, може да го направи по банков път на: IBAN: LT95 3250 0869 7853 8710

Добре пристигнали са всички фенове на изкуството и културата. Ние знаем, че нашият град е цялостен с млади и надарени хора, та какво по-готино от това да ги съберем на едно място! “, споделят още младите ротарианци.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР