Благотворителен крос „Спри рака“ ще се проведе в събота на

...
Благотворителен крос „Спри рака“ ще се проведе в събота на
Коментари Харесай

Благотворителен крос „Спри рака ни предизвиква да сме...

Благотворителен крос „ Спри рака “ ще се организира в събота на Гребната база в Пловдив. Спортната демонстрация е част от програмата на Регионалната научна конференция на тематика „ Съвременните благоприятни условия на клиничната хематология “, планувана за през днешния ден. Проявите се провеждат от Сдружение „ Спри рака” и Клиниката по клинична хематология на УМБАЛ „ Свети Георги “ с поддръжката на управленията на болничното заведение и на Медицински университет - Пловдив.

Конференцията ще се организира в 8-а публика на Аудиторния комплекс на МУ - Пловдив. Научно-образователната стратегия има за цел да разпространява триумфите на актуалната хематология, без да показва директна реклама на фармацевтични артикули, прецизираха уредниците. Домакин и модератор на конференцията ще бъде проф. Стефан Горанов, шеф на Клиниката по клинична хематология на УМБАЛ „ Свети Георги “. В събитието ще вземат присъединяване партньорски и пациентски организации.

Кросът „ Спри рака “ се провежда за втора поредна година, през 2016 година той се организира на 22 май. Спортната демонстрация има обществена устременост - замесване на повече хора в деен метод на живот, придвижване, обществени контакти за хората, минали през онкозаболяванията, и техните близки. Целта ни е да учим на съпричастност и гражданска интензивност обществото, както и да създадем годишна традиция за осъществяване на сходни събития. Също по този начин желаеме хората да демонстрират еднообразно почитание към лекаря и към дейния метод на живот, споделят уредниците от Сдружение „ Спри рака “.

Благодарим авансово на всички, които ще се включат в благотворителния крос или ще се трансфорат в донори. Продължаваме взаимната си работа за здравето на пациентите с кръвни болести и за развиването на научните проучвания, показа ръководителят на Сдружение „ Спри рака “ Росица Касабова.

Апелът на кроса - „ Спри рака “, както и набраните средства, неслучайно са насочени към болните от злокачествени кръвни болести. Около 1/3 от смъртните случаи в света се дължат на някои водещи поведенчески и хранителни опасности: показател на висока телесна маса, невисок банкет на плодове и зеленчуци, липса на физическа интензивност, тютюнопушене, приложимост на алкохол, липса на профилактика.

Средствата се набират в кутии за дарения, сложени на местата на събитията, и по банков път:

Титуляр: Сдружение „ Спри Рака “,
Сметка: BG11DEMI92401000169397
Банка: D BANK

с. Брестовица, ул. Момчил челник 7,
фирмено дело 161/14 04 16 на ПОС,
Булстат 177012393
тагове крос щедрост рак
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР