Благоразумието ни диктува да избираме мерки, които биха имали най-голям

...
Благоразумието ни диктува да избираме мерки, които биха имали най-голям
Коментари Харесай

Шолц предупреждава Русия да не напада Украйна, но е против изключването на страната от система за разплащане

" Благоразумието ни диктува да избираме ограничения, които биха имали максимален резултат върху тези, които нарушават правилата, които сме открили дружно. Това декларира по отношение на украинската рецесия пред Süddeutsche Zeitung немският канцлер Олаф Шолц.

Той не отхвърля разновидността за прекъсването на газопровода " Северен поток 2 ", в случай че обстановката ескалира, само че е внимателен по отношение на цялостното преустановяване на търговията с Русия.
Новата политика на Германия към Русия - по какъв начин ще се получи?
Разработването на поредна " нова източна политика " ще бъде първото съществено тестване за немския канцлер Олаф Шолц и външния м...
Прочети повече
Това се случва на фона на информация в западните медии, че

В момента Шолц е под засилен напън поради зародили подозрения в готовността му да приложи ограничения за попречване на съветско нахлуване против Украйна. Германските съдружници се надяваха, че новата ръководеща коалиция в Берлин ще изостави по-благоприятните политики към Москва от времето на Ангела Меркел. Но сходен оптимизъм може би е пресилен, написа Politico.

Миналата седмица Германия на процедура блокира Естония в желанието й да даде военна поддръжка на Украйна, като отхвърли да издаде позволение за оръжие с немски генезис да бъде изнесено за Киев. Докато Съединени американски щати, Англия и Полша дават " зелена светлина " за такива лицензи, изисквани за сходни прехвърляния.

Това накара украинското външно министерство да излезе с апел " нашите немски сътрудници да спрат да подкопават единството с сходни дейности и да окуражават Владимир Путин да предприеме нова офанзива по Украйна ".
Германските консерватори с нов водач (СНИМКА)
Фридрих Мерц беше определен за нов ръководител на консервативния Християндемократически съюз (ХДС) с 95% от гласовете, подадени за него на...
Прочети повече
Дори представители на немската съпротива показаха внимателна позиция. Лидерът на християндемократите Фридрих Мерц съобщи, че сходен ход би бил финансов еквивалент на атомна бомба.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР