Благомир Коцев от Промяната“ изпада в тежка злоупотреба с лъжи.

...
Благомир Коцев от Промяната“ изпада в тежка злоупотреба с лъжи.
Коментари Харесай

Благомир Коцев от „Промяната“ злоупотреби с лъжите за колите в Морската градина на Варна 


Благомир Коцев от „ Промяната “ изпада в тежка корист с неистини. Най-дебелата от тях е обвързвана с Морската градина във Варна и с достъпа на коли там, написа

Всички варненци знаят, че Коцев и неговата фамилия са притежатели на комплекс „ Хоризонт “ и на паркинг в сърцето на парка. Затова в продължение на 10 години Коцев апелира като физическо лице и посредством компаниите си всяка заповед на кмета Иван Портних за възбрана на достъпа на коли в градината и за слагането на забранителни знаци на входовете на парка. Резултатът е, че през днешния ден алеите в градината са превърнати в улици, по които фучат коли.

Коцеви апелират заповедите редовно, безочливо и яростно пред всички правосъдни инстанции – до 5 членен състав на Върховния съд.

За да отбрани Морската градина, екипът на Иван Портних, след тежки административни процедури, промени даже Генералния проект за придвижване на територията на общината, което ще даде опция знаците, които стопират достъпа на коли, да бъдат сложени още веднъж. Това решение обаче също е атакувано в съда.

Тази война даде и почтена жертва – дете почина, блъснато от кола, на паркинг до „ Хоризонт “.

Въпреки тежките правосъдни борби, преди дни стана ясно, че Варна завоюва първите две дребни победи против „ автомобилната мафия “! Първо – съдът постанови Благомир Коцев да отстрани противозаконните бариери и будки на паркинга си до „ Хоризонт “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР