Благоевградчанинът Явор Жерев, собственик на автомобили Рент-а -Кар, заслужи аплодисменти

...
Благоевградчанинът Явор Жерев, собственик на автомобили Рент-а -Кар, заслужи аплодисменти
Коментари Харесай

Човешкото у нас! Собственикът на автомобили Рент-а-Кар в Благоевград Явор Жерев даде урок на нагъл таксиджия и заслужи аплодисменти на улицата, ето какво направи...

Благоевградчанинът Явор Жерев, притежател на коли Рент-а -Кар, заслужи овации на улицата след негова интервенция в спор сред двама водачи на натоварено кръстовище в регионалния град.

След леко ПТП, " допиране " сред два автомобила, нервозен таксиджия излязъл от автомобила си и се спуснал към младо момче, карало другата кола " Дай 50 лв. да си оправя бронята и изчезвай ".

Младият водач, очевидно мощно обезпокоен, бръкнал в джоба си и извадил смачкани 50 лв. и ги дал на таксиметровия лидер. Свидетел на случката станал Явор Жерев, който по това време разхождал кучето си. Без да се замисли, Жерев отишъл до водача на таксито, който се готвил да потегли, чукнал на прозореца и го попитал " Т и в действителност ли му взе на момчето парите?! Ами в случай че са му последните?! Я слез да видиш, че на бронята и няма нищо. Ако и има викни полиция да реши! , нареждал Жерев, който не разрешавал на таксиджията на тръгне.

Поглеждайки многозначително, водачът ядовно върнал 50-те лв., запалил колата си и си тръгнал, а очевидците на случката, инцидентни минувачи, почнали да ръкопляскат и да поздравяват Явор за човешката му постъпка.

В късния следобяд през вчерашния ден в редакцията ни позвъни благоевградчанката Ани Костадинова, която описа случилото се с молба да я разкажем и ние. " Жерев направи същинско показно на човечност и съпричастност, в случай че всеки от нас реагира по този начин против несправедливостите, светът би бил по-добро място за живеене, сподели Костадинова.

Скромно разяснява случката и Явор Жерев: Намесих се, разгневен от арогантността на таксиджията, ами в случай че в действителност бяха последните 50 лв. на това момче, в случай че този за нищо му беше взел 50 лв., това си помислих и реагирах, сподели пред кореспондент на Struma. com Жерев. Аплодисменти за надълбоко човешката му постъпка и куража да се опълчи на една забележима неправда. Дай Боже повече такива хора!
Гергана Василева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР