Blagoevgrad24.bg Окръжен съд – Бургас потвърди взетата спрямо Мариян Попов мярка

...
Blagoevgrad24.bg
Окръжен съд – Бургас потвърди взетата спрямо Мариян Попов мярка
Коментари Харесай

Злобничкият наркодилър Мариян иска на свобода! Съдът му отказа!

Blagoevgrad24.bg Окръжен съд – Бургас удостовери взетата по отношение на Мариян Попов мярка за неотклонение " Задържане под стража " и дефинира настояването на обвинения за изменение на мярката му за неотклонение като безпричинно.

Припомняме, че Мариян Попов е притеглен като обвинен за поведение и разпространяване на наркотични субстанции (престъпление по член 354а, алинея 1, предл. 1 от НК), ча това, че на 04.08.2018 година, в региона на хотел " Хармони Суит ", в к.к. " Слънчев бряг ", без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – кокаин, марихуана, крек и екстази. На 06.08.2018 година Окръжен съд - Бургас е взел по отношение на обвинения първична мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

По закон, обвиненият разполага с процесуална опция когато и да е на досъдебното произвеждане да желае изменение на взетата по отношение на него мярка за неотклонение " Задържане под стража ". От последното изговаряне на съда по мярката за неотклонение по отношение на Мариян Попов са минали единствено 20 дни.

Според Окръжен съд – Бургас по делото липсват новоприети доказателства, които да разколебаят направения извод на съда за съществуване на обосновано съмнение за авторството на закононарушението. От приложената информация за съдимост се удостоверяват данните от криминалистическата регистрация на Мариян П. за съществуване на неоправдателна присъда за същото закононарушение. С тези съображения съдът счете, че няма смяна на събитията по отношение на избраната мярка за неотклонение по отношение на обвинения, заради това не са налице изискванията за изменението й.

Определението на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване и протестиране в тридневен период пред Апелативен съд – Бургас.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР