Blagoevgrad24.bg Огромен пожар унищожи дома на добра жена, грижеща се за

...
Blagoevgrad24.bg
Огромен пожар унищожи дома на добра жена, грижеща се за
Коментари Харесай

Пожар унищожи дома на карнобатлийка, която се грижи за десетки животни! Нуждае се от коледно чудо!

Blagoevgrad24.bg Огромен пожар унищожи дома на добра жена, грижеща се за десетки кучета и котки, научи Burgas24.bg. Иванка Камбурчева е от Карнобат, само че живее от 9 години в Своге, дружно със брачна половинка си, който е от Бургас.
Вчера искра от късо съединяване подпалва дома й, намиращ се в квартал "Желен ". Една от котките, за които се грижи, умира в пожара, унищожена е цялата й мебелировка. Останалите животни, както и самата Иванка, се избавят по знамение.
Два дни преди жестокия случай дамата подава сигнал на телефон 112 за рисков провесен кабел, стигащ чак до земята. От там са дават обещание да вземат ограничения, само че по този начин и не го вършат. Само бързата реакция на пожарникарите предотвратява по-сериозна покруса.
"Иванка се нуждае от коледно знамение, с цел да продължи живота си. На първо време фамилията има потребност от пари, с цел да поправи покрива, облекла, долни дрехи, размер L/XL, обувки и пантофи 37 номер, храна за животните, котешка тоалетна примес, тоалетни такъми и електроуреди. Нужни са и доброволци, с цел да се поправи къщата. Молим, който е покрай Своге и има предпочитание да помогне, да отиде на място ", приканват нейни близки. Търсят се и приемни домове за кучетата и котките.
* Банкова сметка:
Титуляр: ИВАНКА ПЕТРОВА КАМБУРЧЕВА
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG02 BPBI 7930 1062 8049 03
* Paypal: [email protected], ОСНОВАНИЕ: Ивана
* Еконт: гр. Своге, за Иванка Камбурчева или като посочите банковата й сметка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР