Blagoevgrad24.bg 50-годишен мъж от Благоевград почина, след като падна във водоем

...
Blagoevgrad24.bg
50-годишен мъж от Благоевград почина, след като падна във водоем
Коментари Харесай

50-годишен благоевградчанин почина, след като падна във водоем

Blagoevgrad24.bg 50-годишен мъж от Благоевград умря, откакто падна във водоем в село над регионалния град. Сигналът за случая е получен към среднощ от махала Шоповци на село Бистрица, община Благоевград. Мъжът отишъл в махалата, с цел да види къщата си, там имало още един човек, с който нощес седнали да пийнат по чашка.

В среднощ гостът тръгнал да си върви, домакинът тръгнал с него, с цел да го изпрати до къщата му. Тъй като в махалата няма ток, той светел с фенерче. Вървящият пред него мъж обаче внезапно липсващ. Приятелят му го разкрил паднал от склон, висок 6-7 метра в дребен водоем. Извадил го от него, само че мъжът не давал признаци на живот.

Последвало позвъняване на тел. 112. Към махалата, намираща се на 5 км южно от пътя Благоевград-Бистрица, води черен път, който минава и през Арабаджийска махала. На място дошъл екип за аварийно-спасителни действия на районен съд ПБЗН-Благоевград. Мъжът бил изваден от тях над водоема, след което тялото на починалия е свалено до асфалтовия път. Там гибелта му е установена от лекарски екип, а тялото превозено за аутопсия в отделението по правосъдна медицина на МБАЛ-Благоевград.

Възможно е мъжът, който е доста наедрял, да е получил инфаркт, в резултат на което се е търколил по ската и паднал във водоема, сходен на рибарник.

Инцидентът се обяснява от чиновници на Второ ПУ-Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР