Благоевград. Звездите на българската музика събраха стотици меломани на площад

...
Благоевград. Звездите на българската музика събраха стотици меломани на площад
Коментари Харесай

Благоевград: Стотици жители и гости на града се събраха на концерта на български изпълнители на пл. „Георги Измирлиев“

Благоевград. Звездите на българската музика събраха стотици меломани на площад „ Георги Измирлиев “ в Благоевград по време на концерт на Coca-Cola и The Voice, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. Седмица след обилните и зрелищни награди на БГ Радио, звездите от родната сцена, още веднъж излязоха пред благоевградската аудитория с цел да пеят и танцуват, дружно. Гласовете от българската музика се върнаха за още музикални занимания и незабравими страсти.
Съзвездието от млади реализатори бе събрано от музикалното турне на радио и телевизия The Voice и блестяха в продължение на 2 часа на сцената в центъра на града. БГ артистите забавляваха младата аудитория и почитателите на българските шлагери. Многобройните почитатели пяха и танцуваха с Балет Nova, DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc`, Тита, Криско, Кристиан Костов, които се качиха на сцената с цел да изпълнят най- обичаните шлагери на годината.
На третия концерт от турнето на Coca-Cola и The Voice двадесет късметлии получиха опцията да бъдат на бекстейджа и да се срещнат с едни от обичаните си български реализатори. Избраните на инцидентен принцип спечелили имаха опцията да вземат другар, с който дружно да се включат в звездното празненство, което се вихреше зад сцената.
Coca-Cola The Voice Happy energy tour 2017 продължава своето турне из градовете в България. На 29 юни родните звезди ще гостуват в град Русе, на 2 юли във Варна и 5 юли в Бургас. На 16 септември българските шлагери ще звучат на площад „ Батенберг “ в София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР