Благоевград. В Благоевград стартира конкурс за фотографии по повод Световния

...
Благоевград. В Благоевград стартира конкурс за фотографии по повод Световния
Коментари Харесай

Община Благоевград: Стартира конкурс за фотографии по повод 5 юни - Световния ден на околната среда

Благоевград. В Благоевград започва конкурс за фотографии във връзка Световния ден на околната среда, който се отбелязва на 5 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Всеки искащ може да кандидатства със фотография или видео, които би трябвало да демонстрират метода, по който се способства за запазване на околната среда. Снимките ще бъдат включени в календара на Еко Партнърс за 2019 година
Участие в състезанието може да вземе всеки, който обича да снима и да демонстрира хубостта на природата през обектива. Няма възрастови ограничавания. Изискванията към материалите на участниците са свързани с размера на фотосите, който би трябвало да бъде 31 на 47 см. Те би трябвало да бъдат снимани с резолюция 3602 x 5398 пиксела или най-близката. Матрицата на фотоапарата би трябвало да бъде заложена на съответствие 2:3. Снимките би трябвало да са във формат JPEG, а видео материалите би трябвало да бъдат с дълготрайност до 1 минута. Към всяка снимка или видео би трябвало да има и заглавие, както и малко изложение на сцената и мотивацията на участника за избор на кадър, място, обект.
Всеки, който желае да се включи, би трябвало да уточни трите си имена, телефон за връзка с създателя и обитаемо място. Материалите би трябвало да се изпратят на имейл [email protected] до 1 юни (петък) 2018 година.
Авторите на 12 печеливши фотоси и на 3 видео материала ще получат парични награди в размер на 100 лева, както и материални дарове от Еко Партнърс.
Победителите в състезанието ще бъдат оповестени на 5 юни 2018 година, когато се отбелязва Световният ден на околната среда в уеб страницата на Еко Партнърс, както и в тяхната прилежаща фейсбук страница.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР