Благоевград. По покана на Омбудсмана на Република България Мая Манолова

...
Благоевград. По покана на Омбудсмана на Република България Мая Манолова
Коментари Харесай

Благоевград: Омбудсманът на общината доц. Валентин Василев участва в Регионален форум на омбудсманите от Балканските държави

Благоевград. По покана на Омбудсмана на Република България Мая Манолова доцент доктор Валентин Василев взе присъединяване в Регионален конгрес с присъединяване на омбудсманите от Балканските страни „ Защита на правата на жителите: Предизвикателства пред балканското съдействие “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Срещата протече в подтекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз на 19 ноември 2018 година в зала 6 на НДК.
На форума бяха разисквани опциите за съдействие сред омбудсманите на Балканите за отбрана на главните права и свободи на индивида. Доц. доктор Василев взе присъединяване във фокус-група за разискване на информация по въпросите, свързани със обществените и икономическите права на жителите, планувани в Хартата на главните права на Европейския съюз.
На 20 ноември 2018 година доцент доктор Валентин Василев взе присъединяване в постоянната годишна среща на настоящите публични медиатори в Република България, която се организира в град Кюстендил и проведена по покана на Васил Иванов, публичен медиатор на Община Кюстендил.
Специален акцент в присъединяване на Василев беше анонсирането на организирането и провеждането на народен научно-практически конгрес при започване на 2019 година, на който домакини да бъдат Община Благоевград и ЮЗУ “Неофит Рилски ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР