Благоевград. Международният ден на авиацията и космонавтиката бе отбелязан във

...
Благоевград. Международният ден на авиацията и космонавтиката бе отбелязан във
Коментари Харесай

Благоевград: Международният ден на авиацията и космонавтиката бе отбелязан във Второ основно училище „Димитър „Димитър Благоев“

Благоевград. Международният ден на авиацията и космонавтиката бе маркиран във Второ главно учебно заведение „ Димитър Благоев “ – Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Междуинституционалната обществена изява на клубове за занимания по ползи по естествени науки се организира взаимно с Община Благоевград и XI главно учебно заведение „ Христо Ботев “. Гостите бяха посрещнати от игривите първокласници на клуб по национални танци с началник Васил Георгиев.
Третокласниците от клуб „ Ние и природата “ с началник Дафинка Монева изненадаха гостите с атрактивното си облекло и с песни, мултимедийна презентация и табла за преработването и за разделното събиране на отпадъците.
Вълнуващо есе за природата прочетоха учениците от клуб „ Културни хоризонти “ с началник Димитрина Андонова. Те бяха изработили макети на планетата Земя и на цех за преработване.
Първокласниците от клуб „ Природата към нас “ с началник Мария Бакърджиева показаха своята активност с естествен макет, галерия от рисунки и пролетен венец, направен от естествени материали.
А дребните първокласници от клуб „ Аз и природата “ с началник Сашка Соколова демонстрираха табла с детайли от живата и неживата природа.
Учениците от XI главно учебно заведение „ Христо Ботев “ описаха за храните – медикаменти и за сензорната бионика.
Участниците в клубовете от двете учебни заведения разпалено разказваха между тях за своите идни планове за природата. Пожелаваме триумф на дребните природозащитници!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР