Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното

...
Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното
Коментари Харесай

Родилката от Силистра към Меджидиев: Благодаря за всичко, което направихте за мен

Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното и човешко отношение на медицинските екипи. Никога няма да не помни момчето, което през целия полет ми държеше ръката и ми даваше кураж. Имах шанса, че за мен се грижеха невероятни лекари, с огромни сърца – същински експерти. За страдание до момента в който човек не стигне до подобен сериозен миг, мъчно си дава сметка, че нищо друго в живота няма смисъл. 24 часа съм се молила да се върна при фамилията си и това се случи. Това уточни по време на среща с министъра на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев Господинка Господинова – родилката от Силистра, която по неотложност беше превозена до София със аероплан " Спартан " при започване на януари, оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването

" Положихме всички старания. Бяхме доста обезпокоени, изключително по време на превозването със самолета " Спартан “, само че постоянно сме вярвали, че нещата ще имат своя добър край. В подобен миг поглеждаме по различен метод на живота. Най-голямата признателност, естествено, е към лекарите – това са хората, които заслужват нашето самопризнание и, с помощта на които през днешния ден Вие сте в дома си със своето семейство ", акцентира здравният министър.

Припомняме, че на 6 януари, два дни откакто ражда близнаци, положението на Господинка Господинова внезапно се утежнява.  Това налага спешно да бъде превозена от Силистра до София. Първоначално тя е превозена от Силистра до Балчик с вертолет " Дофин ", оборудван с здравна инсталация за евакуация и избавяне. След това, със аероплан " Спартан ", е превозена до София, с цел да бъде приведена в Университетската акушеро-гинекологична болница " Майчин дом ".

Операцията по здравна евакуация беше извършена след искане от Министерството на здравеопазването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР