Благодаря ви за отговорността, с която работихте и не допуснахте

...
Благодаря ви за отговорността, с която работихте и не допуснахте
Коментари Харесай

Терзийски към огнеброци: Благодаря ви за отговорността, с която не допуснахте разрастването на пожарите в Хасковско и Ямболско

Благодаря ви за отговорността, с която работихте и не допуснахте разрастването на пожарител. С тези думи министърът на вътрешните работи се обърна към пожарникарите и гранични служители на реда, взели участие в гасителните дейности на пожарите в Хасковска и Ямболска област.

Уважаеми сътрудници, благодаря ви сърдечно за положените старания. Работихте при извънредно тежки условия и се справихте професионално. Благодаря и на шефовете на ГДПБЗН и ГДГП основен комисар Николай Николов и основен комисар Светлан Кичиков, които бяха на място и се координираха взаимните дейности.



Вътрешният министър съобщи на сътрудниците си и специфичните поздравления от премиера на страната.

С негова заповед самостоятелни награди получиха общо 213 чиновници на РДПБЗН -Ямбол и Хасково и 61 чиновници на РДГП - Елхово.

С думи на признателност към пожарникарите и граничните служители на реда се обърна и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Ивайло Иванов. Въпреки провокациите и напрегнатото всекидневие, вие намерихте сили, обеднихте се и се справихте с голямо предизвикателство.



Той също благодари на шефа на ГДПБЗН основен комисар Николай Николов за основаната съвършена организация.
На късата гала участваха шефът на ГДГП основен комисар Светлан Кичиков, заместител – шефът на ГДПБЗН старши комисар Асен Игнатов, управителни чиновници на ОДМВР – Ямбол и Хасково и представители на регионалните управи.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и дейностите на Министерство на вътрешните работи по отношение на продължаващите нерегламентирани митинги.

Министерство на вътрешните работи постоянно е изпълнявало своите задания и ще продължава да ги извършва.

Ние почитаме правото на всички жители и реагираме на всеки един от сигналите. Най – значимата цел за нас е запазването на гражданския мир. Той акцентира, че без значение от тези задължения, от фокуса на министерството не отбягват останалите задания, с които структурите са натоварени. Само през последния месец с помощта на съвършената работа на криминалистите, в това число и командировани чиновници от ГДНП, са разкрити причинителите на пет убийства. Граничните служители на реда не престават да извършват своите отговорности по отбрана и запазване на границата. Особено напрегната е работата на българо – гръцката и българо – турската граници. Не на последно място, продължава работата на полицейските чиновници, командировани сега по Черноморието ни, за застраховане сигурността на туристите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР