Благодаря човешки на хората, разбрах колко ме уважават. Покланям се

...
Благодаря човешки на хората, разбрах колко ме уважават. Покланям се
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Някой настъпи мотиката, ама много яко

Благодаря човешки на хората, разбрах какъв брой ме почитат. Покланям се на сътрудниците от Института. По-добър колектив в никакъв случай не е имало в НЦЗПБ.

Това съобщи в ефира на " Денят стартира " по Българска национална телевизия проф. Тодор Кантарджиев, който преди дни бе пенсиониран като шеф на Националния център за заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ).

" Нищо трагично и трагично не е станало. Дай Боже всеки по този начин да го изпратят ", сподели той.

" Министерството прави толкоз значими неща сега, че не е нужно да упорстват да ме връщат ", иронично сподели Кантарджиев.

" На подбив един сътрудник ми споделяше, когато пристигна служебният кабинет, дали ние няма да си взимаме отпуск, май трябваше ", пошегува се микробиологът.

" Какви значими други неща прави, каква нормотворческа активност развива, какви съветници взима. Страшно ще става. Неговите съветници му дават ум да търсят маана на предходните. Хората си завиждат, бе ", добави Кантарджиев.

" Кацаров бе във второто държавно управление на Иван Костов и оттогава много израсна в региона на пациентската активност. Имам доста позитивна активност към пациентски организации и към желанието да се провеждат хора ", сподели той.

" Защо не се вкара една компетентност - " Пациент ", за някои лекари, които последните няколко години са отдали живота си на тази активност ", съобщи Кантарджиев визирайки нормотворческата активност на служебния министър.

Той добави, че не е афектиран и не желае да взима разнообразни пози. " Аз съм доктор, ще видя в този момент с какво ще се занимавам. Искам да благодаря на всички, които ме поканиха за работа и помислиха за мен. Това значи, че ценят мен и работата ми ", сподели той и добави, че ще реши въпреки всичко какво ще прави след време.

На въпрос дали служебното държавно управление си е блъснало главата в стената и си е вкарало автогол Кантарджиев отвърна, че съгласно него доста хора съжаляват към този момент, че са го отстранили.

" Интересно е, че не знам коя политическа мощ стои зад Кацаров. Сега настана едно такова време, че в случай че не си застрашен от премахване, значи си никой ", обезпокоеното сподели той.

" Сигурен съм, че някой настъпи мотиката, но доста крепко. Лошото ще е, в случай че повторят или потретят ", предвижда микробиологът.

" Абе, сътрудници, Слава Богу, че имаше политици, които могат да се оправят с рецесии. Можем да благодарим и на Господ, че оказа помощ на България ", приключи професорът.

Кантарджиев признава, че вярно имунизацията сега е ориентирана към мъчно преносимите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР