Благодарение на стотици добри хора, семейството ѝ успява да събере

...
Благодарение на стотици добри хора, семейството ѝ успява да събере
Коментари Харесай

Дълбоки Съболезнования. Тя Докосна Сърцата На България, Остави Три Сирачета. Отиде Си Мариянна

Благодарение на стотици положителни хора, фамилията ѝ съумява да събере 30 хиляди лв., нужни за лекуването и интервенцията ѝ в клиника в Турция.

Преди месец дамата получава затруднения. По това време тя се намира в София при своите родители. В седем лечебни заведения отхвърлят да я одобряват, макар положението, в което се намира. „ Навсякъде отхвърлят да я одобряват за преливане на кръв – отхвърлят лекуване.

За тях, това е разследване от болестта. Дори от онкологичната болница ни споделиха, че няма по какъв начин да я одобряват, тъй като приемите са единствено планови и би трябвало първо да мине през надзорен обзор и в случай че лекари се съгласи – да я одобряват ”, описа тогава брачният партньор на Мариянна – Андриян. Мариянна обикаляла по лечебните заведения с частна кола за спешна помощ и с една молба - да бъде призната, с цел да се откри от къде е кръвоизливът. Обиколката й по лечебни заведения траяла шест дни.

„ На 23 септември се принудихме да се обадим в Турция, където главно й върви лекуването. От Турция изпратиха кола за спешна помощ за към 5 часа, след което я откараха назад там ”, заяви Андриян.

Първоначално бе обявено, че на 29 септември тя е претърпяла сполучлива, незабавна интервенция и е запонала да се възвръща. След това обаче положението и се влошило и напъните не лекарите не са могли да я спасят. Поклонението пред тленните остатъци на Мариянна Цакова ще се извърши на 21 октомври 2017 година в ритуалната зала на габровските гробища. Опелото стартира в 12 часа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР