Благодарение на родния вносител на Suzuki – МИРКАТ ООД, България

...
Благодарение на родния вносител на Suzuki – МИРКАТ ООД, България
Коментари Харесай

Suzuki отваря pop-up магазин в столичен мол

Благодарение на родния вносител на Suzuki – МИРКАТ ООД, България към този момент е част от възходящата световна наклонност автомобилните марки да откриват така наречен POP-UP магазини в огромните търговски центрове.

Suzuki Hybrid pop-up магазин е първият по рода си у нас и от 15-ти ноември тази година радва посетителите на София Ринг Мол.

Идеята за неговото разкриване е резултат от устойчивото партньорство сред родния представител на автомобилния бранд и ръководството на комерсиалния център, които споделят общи полезности – безкомпромисно качество, неповторимо прекарване и синхрон с динамичността на актуалния метод на живот.

София Ринг Мол е в непосредствена непосредственост до околовръстния път на столицата, до един от най-големите жилищни квартали и до централите на интернационалните компании, което го прави комфортна и желана дестинация за извършване на покупки и развлечение за милиони гости годишно.

Посещението на моловете от дълго време е повече от извършване на покупки, предлагайки на своите гости опция за отдих, развлечение, даже и спортуване, споделиха представителите на комерсиалния център. Клиентите трансформират своето държание и желаят да получат всичко на едно място. Ето за какво вписващият се измежду другите бутици авто pop-up магазин, ще ги изненада прелестно.

Suzuki hybrid pop-up магазин дава нова опция за директна връзка с потребителите и сполучливо добавя маркетинговата тактика на вносителя за създаване на добра осведоменост за трансформацията, която колите на марката претърпяват сега, навлизайки в хибридните технологии.

Pop-up магазинът ще бъде деен в границите на три месеца, като ще обхване интервала на коледните празници, когато трафикът в мола ще бъде извънредно натоварен и ще даде опция на дилъра да показа качествената и налична автомобилна гама на японския производител пред необятен кръг евентуални клиенти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР