Благодарение на развитието и усъвършенстването на оръжията, пехотната война се

...
Благодарение на развитието и усъвършенстването на оръжията, пехотната война се
Коментари Харесай

Топ 5 най-ефективни пехотни оръжия, които се използват днес

Благодарение на развиването и усъвършенстването на оръжията, пехотната война се трансформира фрапантно през 20 век. Оръжията, които в миналото са били тежки и сложни за прицелване, през днешния ден са сменени с по-ефективни и по-смъртоносни.

По-долу са 5-те най-опустошителни пехотни оръжия, събрани въз основа на лекост на потребление, акуратност, надеждност, мощ, вторични характерности и голямото количество бройки, които са създадени и употребявани от военните по целия свят.

 Hungarian soldier

Михаил Калашников, известният основател на АК-47, също основава и картечницата PK (на кирилица – ПК – Пулемёт Калашникова). Oръжието е предопределено да размени картечниците SGM и RP-46 и е сходно на пехотното автоматизирано оръжие М-27, което носи морската пехота на Съединените щати.

Характеристиката, която го прави толкоз гибелен, е неговата композиция от акуратност и мощ: то е по-мощно от AK-47 и когато се инсталира на статив, е тъкмо до 800 метра. Оръжието също е направено на има по-малък обратен тласък и топлота. В момента се създава в Русия, само че се употребява необятно по целия свят.

Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР