Благодарение на гласовете на “Възраждане беше назначен в Комисията по

...
Благодарение на гласовете на “Възраждане беше назначен в Комисията по
Коментари Харесай

Искрен Митев: Поле за политически дебат ще се превърне Комисията по конституционни въпроси

Благодарение на гласовете на “Възраждане " беше назначен в Комисията по конституционни въпроси господин Пеевски. Това съобщи в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".

" Най-страшното и най-противното беше, че депутатите от “Възраждане " се изреждаха от трибуната да плюят по нас, по какъв начин надали не ние сме създали коалиция с Движение за права и свободи и по какъв начин това било цената на обединението, която Политическа партия трябвало да заплати, това било зестрата. И в последна сметка депутатите от “Възраждане " направиха допустимо да се случи това избиране. Защото в случай че те бяха дали своят вот “против " или “въздържали се ", тъй като споделиха: " Ние сме поредни “, и те поредно се изричат против Движение за права и свободи, внезапно обаче ги поддържаха в зала. Да, не гласоподаваха “за ", само че негласувайки изобщо, направиха вероятен този избор. Така че те през днешния ден демонстрираха, че не са никаква опция на нищо, всичко най-страшно за тях, което се приказва, е правилно, и го потвърдиха с дейностите си ", разяснява Митев.

Според него Комисията по конституционни въпроси ще се трансформира в поле за политически спор, а не би трябвало да е по този начин: " Смятам, че беше неточност от страна на представителите на Движение за права и свободи да вършат тази смяна в състава на комисията. Те можеха да допринесат за конституционната промяна и без да вършат смяната. А към този момент за какво другите партии са решили да поддържат или да обезпечат опцията това да се случи, в лицето на “Възраждане ", нямам визия. Митовете и легендите в тази посока са, че те са получили някаква поддръжка за техния митинг в събота. Това ще го забележим налице, ще се види от кое място ще дойдат рейсовете ", означи депутатът от " Продължаваме промяната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР