Благодарение на енергията на Сатурн съботата можем да я наречем

...
Благодарение на енергията на Сатурн съботата можем да я наречем
Коментари Харесай

Утре Е Събота! Всяка Събота Е Свята И Много Мощна! Правете Това В Този Ден За Много Благополучие И Здраве

Благодарение на силата на Сатурн съботата можем да я назовем умерено ден на рестриктивните мерки. Старайте се да говорите по‐малко и избягвайте дългите речи и пояснения. Не произнасяйте непотребни думи и изречения, нямащи директно отношение към обсъжданите въпроси, не би трябвало да разказвате за своите прекарвания и неволи. Ако отидете на посетители, не се задържайте дълго време.

Много е преференциално в събота да ходите по магазини, защото Сатурн ви лимитира и няма да ви разреши да изхарчите доста пари и да купите нещо ненужно. Сатурн символизира кръста, който ние носим в живота си. Сатурн ‐ това е орис, карма, дълг.

Не наказвайте децата си в събота, не ги ругайте, не ги критикувайте, не добавяйте в живота на хората още повече мъка. По‐скоро противоположното, по‐добре се постарайте да подсладите живота им, поднесете им подарък, кажете им ласкава дума. За да не изпитват близките напрежение от вашето наличие, не им напомняйте за техните отговорности и правила за съблюдаване.

Бъдете най-вече почтени и не допускайте машинация и неистини. В този ден е добре да покажете почитание към традициите, към по‐възрастните родственици и хора. Сатурн ни оказва помощ да повярваме в своите сили. Прогонете гордостта от себе си. Съботата е още ден на тестванията.

Гладуване или строга диета в събота е доста ефикасна за намаляване, защото Сатурн не търпи излишества. Тя освен работи удобно на положението на костите и кожата, само че и покачва защитните функционалности на организма, укрепва организмът като цяло.

Особено потребен е масажът на лицето и шията. Ще изглеждате доста по‐добре след физически извършения този ден. Не използвайте мазни кремове. Голяма изгода носят пилинг ‐ кремовете, другите типове тоник и лосиони за лице и стягащите маски.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР