Благодарен съм на министър-председателя на България Кирил Петков за започването

...
Благодарен съм на министър-председателя на България Кирил Петков за започването
Коментари Харесай

Кулеба благодари за кампанията за набиране на средства за Украйна

" Благодарен съм на министър-председателя на България Кирил Петков за започването на социална акция за събиране на средства за Украйна и за това, че ни оказва помощ да подсилим нашата защита.

Този ход показва същинска българска взаимност с Украйна. Почувствах го добре, когато предходната седмица бях признат от премиера Петков в София ".

Това написа в пофила си в Туитър министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, за акцията за набиране на средства за муниции. Стартирайки я, Петков прикани всеки, който желае да помогне, да подари средства, както направи той.

Междувременно в страната самодейността среща разнопосочни реакции.

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоя за незабавната оставка на министър-председателя Кирил Петков. В позиция, изпратена до медиите, са изброени претекстовете, измежду които „ национално изменничество “ и „ застрашаване на националната сигурност на България “.

„ Петков има болшинство в Народното събрание, държавно управление, държавната хазна, а в този момент защото няма храброст да поеме отговорност, избутва жителите да си подаряват заплатите. Кой да ги подарява? Онези, които не са си ги получили ли?”, попита Манолова в тв ефира тази заран.

ТЕМА преди 39 минути 136 преди 2 часа 200 преди 2 часа 362
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР