Black Friday седмицата на Kaufland започва с редица атрактивни предложения

...
Black Friday седмицата на Kaufland започва с редица атрактивни предложения
Коментари Харесай

До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица

Black Friday седмицата на Kaufland стартира с редица атрактивни оферти за дома и кухнята. От понеделник до неделя (включително) клиентите на веригата ще могат да закупят електроуреди с 3-годишна гаранция и разнообразни комплекти за готвене на цени с до 50 % по-ниски.

Богато многообразие от артикули на една от най-популярните марки за кухненски уреди – Tefal, ще чака всички фенове кулинари в хипермаркетите на Kaufland в страната. Клиентите на водача в модерната търговия ще могат да избират сред няколко комплекта за готвене с незалепващо покритие, както и да обзаведат кухнята си с фритюрник или грил скара на преференциални цени. Изборът на качествени кухненски уреди се добавя още от понижени миксер с купа и мултикукър на марката.

В рамките на „ черната “ промоционална седмица в Kaufland почитателите на домашно приготвената скара ще могат да се снабдят с качествена месомелачка на Bosch, която може да обработва до 1.3 кг в минута. Клиентите на веригата, които държат на усета и аромата на прясно смляното кафе, ще имат опция да вземат кафемелачка на специфична цена, а за още по-голямо улеснение на домакините част от извънредните предложения тази седмица е и шевна машина с 9 съществени типа бод.

„ В Kaufland постоянно се стремим да отговорим на потребностите и упованията на нашите клиенти, които знаят, че при нас могат да намерят отличен избор от разнородни и качествени артикули на преференциални цени. Промоционалните оферти в нашата Black Friday седмица са подбрани по този начин, че да добавят всеки дом и всяка кухня и по едно и също време с това да облекчат доста фамилния бюджет. “, споделя ръководителят на отдел „ Акционен мениджмънт “ на веригата Красимир Тодоров.

По време на цялата Black Friday седмицата в Kaufland изборът от промоционални предложения ще обгръща повече от 200 продукта в другите стокови категории. Изкушаващите оферти от специфичната на веригата ще могат да бъдат открити до 13 ноември или до привършване на количествата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР