Бизнесменът Светослав Илчовски съобщи миналата седмица пред парламентарната комисия за

...
Бизнесменът Светослав Илчовски съобщи миналата седмица пред парламентарната комисия за
Коментари Харесай

Рали пилот показал на Светослав Илчовски видеото с издевателства над затворник

Бизнесменът Светослав Илчовски заяви предходната седмица пред парламентарната комисия за проверка на ръководството на кабинета " Борисов ", че му е бил с издевателства върху предприемача Миню Стайков , до момента в който е бил в ареста. Самият Стайков  да е бил насилван.
Пред уеб страницата през днешния ден фермерът твърди, че е видял записа на телефона на автомобилния играч Боян Марков . Илчовски споделя, че това се е случило на 7 януари 2019 година в държавната резиденция “Витошко-Студена ” на тържество по случай именния ден на Иван Ангелов от " Градус ". Той видял клипа на персоналния iPhone на Боян Марков.
BIRD оповестява, че Боян Марков не е дал отговор на изпратените въпроси. Разследващият уебсайт оповестява, че автомобилният играч е бил осъждан за присъединяване в група за данъчни измами, само че се е споразумял със Специализираната прокуратура и е получил условна присъда от три години.
 Янаки Стоилов: Ще проверим данните от комисията по проверката за случки в арестите Янаки Стоилов: Ще проверим данните от комисията по проверката за случки в арестите
Ще проверим обективно всички данни. Това сподели служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов в отговор на въпрос дали биха ревизирали...
Сега Илчовски твърди, че и други хора са гледали клипа със подиуми на принуждение над задържания предприемач Миню Стайков. Клипът бил сниман от надзорник, а на него с изключение на Стайков се виждали още двама души.
" Беше си обезчестяване " споделя Илчовски, представен от BIRD. Самият Стайков не удостовери, че е имало такова събитие с думите “Нямам сестра ”.
Според Илчовски на въпросния имен ден е участвал и Бойко Борисов , който обаче не се присъединил във веселбата, а играл карти. Попитан с кого тъкмо е играл карти някогашния министър председател Борисов Илчовски разкри, че в карето са взели участие Бойко Борисов , Боян Марков , Иван Ангелов и неговия наследник Ангел Ангелов.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР